Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

O nama
Dekoraj.rs - O nama

E-shop DEKORAJ.rs je specijalizovana internet prodavnica specializovana na prodaju dekoracija za stan. Specijalizovali smo se na renomirane i moderne dekoracije za enterijer kao što su luksuzni prekrivači za krevet, kvalitetne posteljine, keramičke dekoracije (vaze, svećnjaci, lampe, ramovi za slike), luksuzne zavese, ručno slikane slike i mnogi drugi proizvodi. Onako kako je zmija izazvala Evu u raju i mi ćemo Vas izazvati fantastičnim dekoracijama koje navode na greh! Upravo zbog toga akcenat stavljamo na visoki kvalitet proizvoda, pouzdanost, najmoderniji dizajn i što veće zadovoljstvo kupaca. Našu ponudu dekoracija za stan neprestano širimo novim proizvodima, čime Vam garantujemo mogućnost izbora u raznolikoj ponudi dekoracija za stan.

 

DEKORAJ.rs je prisutan na tržištu od jula 2014 godine. Od tada neprestano stičemo brojna iskustva u internet prodaji dekoracija za stan. Za 3 godine smo naučili da budemo korak ispred naše konkurencije. Redovno radimo ispitivanje tržišta i nudimo Vam visoki kvalitet za najniže cene. Trudimo se da neprekidno razvijamo našu uslugu i širimo ponudu modernim dekoracijama za stan.


Trenutno, DEKORAJ.rs je deo mreže eshopova sa sedištem u Slovačkoj. Naš cilj je da u budućnosti ovaj brend proširimo i u druge evropske zemlje i tako proširimo svest o našem bogatom asortimanu.

 

Tim internet prodavnice DEKORAJ.rs sa sastoji od mladih, ali iskusnih članova. Pridržavamo se teorije da ne postoji takav proizvod koji Vam se na DEKORAJ.sk ne bi svideo, kao i da ne postoji problem koji ne bismo mogli da rešimo. Naš korisnički servis je dostupan za rad sa klijentima od 8:00-15:30h i spreman je, ne samo da vas posavetuje, već i da Vam pomogne da rešite bilo kakav problem. Ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona, mejla ili preko online chat-a na našoj stranici.


Za DEKORAJ.rs je najvažnije zadovoljstvo klijenta i zato se trudimo da idemo u korak sa vremenom u kojem se sve jako brzo razvija. Najveća satisfakcija za nas je pozitivna reakcija našeg klijenta. To predstavlja oblik priznanja za dobru obavljen posao i zato čvrsto verujemo da ćete kod nas pronaći baš ono što Vam treba i ukrasiti svoj dom brendom DEKORAJ.rs.

 

„Podlegnite slatkom grehu u dekoracionom raju, odaberite proizvod kod nas u DEKORAJu!”

 

Tim DEKORAJ.rs


MWVhNT