slide-1
slide-2
slide-3
slide-4
slide-5

Dekoracije za stan

Napravite od Vašeg prostora udobno mesto sa stilom. Dodajte novu iskru Vašem enterijeru. Nabavite nove dekoracije koje će Vaš stan učiniti prijatnijim za život. Ukrasite sobu dodacima kao što su ogledala, vaze, lampe i razne figure. Teško ćete odoleti zanimljivom dizajnu ogledala koje će divno izgledati na Vašem zidu. Enterijer savršeno upotpunjuju vaze i figurice. Odaberite originalne dekoracije i ukrase za stan iz veoma široke ponude.

Obucite Vaš stambeni prostor u novo odelo zahvaljujući dekoracijama. Dekoracije za stan, koje ostavljaju bez daha.


Dodaci za stan

U dodatke koji krase enterijer Vašeg doma spada mnogo različitih stvari i predmeta. Njihov glavni cilj je da ukrasi Vaš prostor i učini ga prijatnijim. Onako kako se ljudi ulepšavaju garderobom, naš enterijer ulepšavamo dodacima. Svako od nas ima vlastiti ukus i enterijer će urediti onako kako mu najviše odgovara. Ako imate moderan enterijer, nikako ne izostavljajte moderne dodatke za stan.

Obično nas stvari zainteresuju svojim dizajnom ili bojama. U našoj ponudi ćete pronaći stilske dodatke za stan kojim ćete ga ulepšati baš onako kako ste oduvek želeli. Dekoraj Vam nudi široki spektar mogućnosti kako Vaše mesto za stanovanje možete učiniti šarenolikim, lepšim. Moderni dodaci za stan sadrže razne figurice, vaze, lampe, ogledala ili zidne slike. Oni stvaraju lepšu atmosferu. Dodaci za stan su neodoljiv deo našeg života. To su dodaci za stan koji Vas uvek oraspolože. Odabrali ste?


Kućni tekstil

Tražite nešto čime biste ulepšalI vaš stambeni prostor? Dekoraj Vam nudi kvalitetni i moderni kućni tekstil. Idelani dodatak za svaki krevet su kvalitetni prekrivači. Nudimo Vam veliki broj zanimljivih dezena i boja, dovoljno je da odaberete. U ponudi su i zavese koje će savršeno upotpuniti Vaš prozor. Nudimo Vam široki izbor, zavese raznih boja i dužina sa raznolikim dezenima. U ovoj sekciji ćete pronaći i jastuke, koji obično predstavljaju najdraži dodatak za stan. Obucite im novo odelo! Mi imamo jastučnice sa raznim motivima i raznih nijansa boja.

Obucite Vaš stambeni prostor po Vašoj želji! Iskoristite jedinstvenu priliku i kupite kućni tekstil online iz udobnosti Vašeg doma.

Uobičajena cena 2,890 RSD

Cena 2,349 RSD

na lageru
novo
akcija


Uobičajena cena 13,990 RSD

Cena 9,900 RSD

na lageru
novo
akcija


Uobičajena cena 5,290 RSD

Cena 2,490 RSD

na lageru
novo
akcija


Uobičajena cena 4,990 RSD

Cena 2,890 RSD

na lageru
novo
akcija
 

Cena 1,339 RSD

na lageru
dostava gratis

NzJiZmQ3Y