Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Introduction » Posteljina » Posteljina sa makovima PBC-41 200x220 cm


Posteljina sa makovima PBC-41 200x220 cm

pamučna posteljina

novo

na lageru

 

Availability: U Vašem DOMU za 5 - 8 radnih dana
Product no.: TMAPBC-41/200x220
EAN code: TMAPBC-41/200x220
Cena without Tax : 2,658 RSD
Cena including Tax (20 %):
3,190 RSD

Posteljina je napravljena od flanela sa finim vlaknima. Idealna je za hladne dane jer će Vas noću lepo utopliti zahvaljujući kvalitetu materijala. Pogodna je za bračni krevet, u dimenzijama 200x220 cm sa dve jastučnice. Bila bi odličan izbor za Vašu spavaću sobu gde bi se istakli motivi cveta divljeg maka. Ako tražite posteljinu sa visokim kvalitetom i povoljnom cenom, na pravom ste mestu.

Flanelske navlake napravljene su od specijalnog pamuka sa finim vlaknima na površini, koja ih čine nežnim na dodir i daju im sposobnost da Vas ugreju. Omogućite sebi sladak san i -obucite- svoj krevet u najmoderniju posteljinu. Visoko kvalitetni materijali će odgovarati svim tipovima kože. Prijatni motivi, precizno šivenje i izrada su garancija da ćete biti zadovoljni i da će Vam dugo trajati i uprkos čestom pranju. Ova vrsta tekstila ima veliku otpornost na oštećenja. Posteljina je spakovana u plastično pakovanje radi lakšeg odlaganja. Kupovina ovakvog proizvoda bi obradovala čitavu porodicu. Postanite dizajner svog doma. Uredite spavaću sobu do najsitnijih detalja. Priuštite sebi stilizovane komade u modernim bojama - posteljine, draperije ili jastučnice.

karakteristike proizvoda

  • Pakovanje sadrži - 1 x navlaka sa dve strane za bračni krevet 200x220 cm sa kopčanjem, 2 x jastučnice sa dve strane 70x80 cm na kopčanje
  • Materijal - 100% pamuk - flanel
  • Boja - bela, crvena, crna
  • Održavanje proizvoda - prati na temperaturi od 40°C, peglati na maksimalno 110°C, ne koristiti izbeljivače, ne davati na hemijsko čiščenje, preporučujemo da se suši rašireno na vazduhu, ali se može sušiti i u mašini za sušenje veša

OGUzMTFk