Na našoj stranici koristimo digitalne kolačiće (cookies). Korišćenjem naše stranice, slažeš se da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača.

Introduction » NOVINE » Moderan zidni sat sa ogledalom


Moderan zidni sat sa ogledalom

zidni sat za dnevni boravak

na lageru

 

Availability: U Vašem DOMU za 5 - 8 radnih dana
Product no.: HMCNH090
EAN code: 5902838313220
Cena without Tax : 3,325 RSD
Cena including Tax (20 %):
3,990 RSD

into the basket:
   

Moderan zidni sat - Elegancija za svaki enterijer

Zaboravite običan sat koji samo pokazuje vreme. Predstavljamo kolekciju modernih zidnih satova koji će vašoj dnevnoj sobi ili kuhinji dodati ne samo funkcionalnost već i stilski dizajnerski akcenat. Naši satovi su više od uređaja za merenje vremena – oni su zidni ukrasi koji će ulepšati svaki prostor.

Elegancija koja traje

Bezvremenski dizajn naših satova dizajniran je da laska svakom stilu enterijera. Od minimalističkih crnih satova sa jednostavnim belim kazaljkama do sofisticiranih komada sa sjajnim zlatnim akcentima, imamo model koji odgovara svakoj vašoj mašti.

Funkcija se susreće sa lepotom

Naši satovi su dizajnirani imajući na umu čitljivost i estetiku. Bilo da odaberete model sa tradicionalnim brojevima ili više volite jasnoću jednostavnih indikatora, svaki model garantuje laku orijentaciju u vremenu.

Zašto biste imali sat kod kuće?

Sat nije samo praktičan alat, on je i važan element za stvaranje skladnog i organizovanog životnog prostora. U današnjem digitalnom dobu, lako je osloniti se na telefone ili druge uređaje, ali zidni satovi imaju nešto što savremena tehnologija ne može da zameni – stalan i jasan vizuelni indikator vremena koji promoviše pažnju i pomaže u održavanju dnevnog ritma.

Kuriozitet iz istorije

Da li ste znali da najraniji uređaji za merenje vremena potiču iz drevnih civilizacija? Zidni satovi kakve poznajemo počeli su da se pojavljuju još u 14. veku.


Parametri proizvoda:

  • Materijal: furnir hrastovog drveta
  • Boja ruke: crna
  • Mehanizam: Veoma tih kvarcni mehanizam
  • Prečnik brojčanika: 33,5 cm
  • AA baterije nisu uključene
ZDFhMDJk